✔ Gratis verzending in Nederland

✔ Verzending naar België €5,95

✔ Levering 1 á 2 werkdagen


Maak een mooie Diamond Painting met Amsterdam in de hoofdrol! De mooie grachten, de indrukwekkende huizen naast de grachten en fietsen: maak dit prachtige en typisch Hollandse tafereel na door middel van Diamond Painting. Bij Lots of Musthaves vind je diverse soorten onderwerpen om na te maken. Kies uit steden, dieren, natuur en veel meer!

Wil je graag meer informatie over Diamond Painting?

Bekijk onze assortiment meteen!


daimond painting

Creëer een mooie Diamond Painting en vereeuwig de grachten van Amsterdam

Is Amsterdam een van jouw lievelingssteden? En ben je nog op zoek naar een leuke hobby? Dan hebben wij dé perfecte oplossing! Vereeuwig de grachten van Amsterdam in een mooie Diamond Painting! Deze hobby is de laatste jaren steeds populairder geworden, omdat het een zeer ontspannende en creatieve bezigheid is. Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos! Maak jij bijvoorbeeld mooie Diamond Painting-wenskaarten? Of ben jij een Disney-fan en wil je jouw favoriete Disneyfiguren vereeuwigen met Diamond Painting?

Haal direct jouw set voor Diamond Painting in huis

Of je nu een mooie Diamong Painting van Amsterdam wil maken of een mooi landschap wilt maken: in onze webshop vind je alle benodigdheden om te starten met jouw nieuwe hobby! Bekijk daarom zeker ons uitgebreide assortiment en plaats direct een bestelling. Wanneer je vóór 15.00 uur bestelt, dan wordt jouw pakket dezelfde dag nog verzonden.