✔ Gratis verzending in Nederland

✔ Verzending naar België €5,95

✔ Levering 1 á 2 werkdagen

Italië is een land dat absoluut tot de verbeelding spreekt. De prachtige landschappen, de mooie steden en het heerlijke eten vormen een geweldig samenspel. Het is dus niet verwonderlijk dat er grote kunstenaars leven en hebben geleefd. Neem nu het heerlijke Toscane, het ooit zo machtige Rome of de haast tropische stranden van Sardinië. Allemaal prachtplekken om vast te leggen in een schilderij. We hebben echter nog een Italiaanse troef: Venetië! Speciaal voor de Diamond Painters onder onze klanten hebben wij deze Diamond Painting van Italië toegevoegd aan ons assortiment.

Heb je diamond painting nodig?

Bestel jouw diamond painting meteen!

Iedereen kan een mooi schilderij maken met Diamond Painting

Diamond Painting is een hobby die steeds populairder wordt onder kinderen en volwassenen. Het is dan ook heel erg leuk en rustgevend om te doen. Wanneer je begint aan onze Diamond Painting van Italië dan start je met een complete kit. Je hebt dus alles bij de hand om lekker rustig door te werken. In het pakket zitten onder andere een voorbedrukt canvasdoek (van 30x40, 40x50 of 30x30 centimeter), de vierkante steentjes en alle hulpmiddelen die je nodig hebt. Als Diamond Painter moet je met een speciale pen alle steentjes op de juiste plek plaatsen. Uiteindelijk ontstaat er dan een volledig schilderij dat je met een trots gevoel aan de muur kunt hangen.

O

Ontdek nog veel meer moois naast de Diamond Painting van Italië

Heel populair onder de Diamond Painters is het maken van Diamond Paintings van steden. Denk jij er ook zo over? Dan hebben we behalve Venetië nog meer prachtige sfeerbeelden. Weet je al of je een Diamond Painting van Italië gaat kopen? Plaats je bestelling dan snel in de winkelmand! Bestellingen die vóór 15.00 uur worden geplaatst, worden binnen een of twee dagen gratis verzonden naar Nederlandse adressen. Tegen betaling worden bestellingen vóór 23.59 uur via Red je Pakketje de volgende dag bezorgd Heb je nog vragen over ons assortiment? Dan kun je ons altijd bellen op 06-30 45 55 45 of mailen naar info@lotsofmusthaves.com.

Anderen bekeken ook:

Schilderen op nummer steden | Landschap schilderen op nummer | Diamond Painting wenskaarten