✔ Gratis verzending in Nederland

✔ Verzending naar België €5,95

✔ Levering 1 á 2 werkdagen

Het is de angst van veel katteneigenaren die in een flat wonen: dat hun poes of kater van het balkon valt. Gelukkig heeft Lots of Musthaves daar een mooie oplossing voor, namelijk kattengaas van het merk Gerdes. Hiermee kun je gerust je lieveling op het balkon laten of het raam openzetten, want door ons kwalitatief hoogstaande kattennet kan hij of zij niet weg.

Heb je kattengaas nodig?

Bestel jouw kattengaas meteen!

Van kattennet voor het raam tot en met het balkon: kies het juiste formaat

Het kattengaas vind je bij Lots of Musthaves in allerlei verschillende afmetingen. Zo hebben we een veiligheidsnet van 3 x 6 meter, maar ook een van 4 x 10 meter. Ook kun je kiezen uit een transparante en zwarte uitvoering. Voor welke optie je ook gaat, het bevestigen zal je weinig moeite kosten. Je krijgt het gaas namelijk geleverd inclusief het bevestigingsmateriaal. Zo heb je alles in een keer bij de hand om het veilig te maken voor je kat.

katten net

Ontdek nog meer mogelijkheden met kattengaas

Het gaas is licht in gewicht. Dat maakt het makkelijk om het kattennet in plaats van voor een raam, deur of balkon ook voor andere zaken te gebruiken. Zo is het uv-gestabiliseerde gaas ook geschikt om gewassen te beschermen tegen vogels of om bijvoorbeeld je kippen juist te beschermen tegen de buitenwereld. Waar je het ook voor gebruikt? Gerdes kattengaas is gemaakt van duurzaam materiaal en gaat dus lang mee. Zet je het net inderdaad in om je kat te beschermen? Dan is het goed om te weten dat het bestaat uit bijtsterk nylon.

Bestel en ontvang je kattennet binnen twee werkdagen

Heb je interesse in de grote voordelen van Gerdes kattengaas? Dan kun je ons daarover altijd vragen stellen door te bellen naar 06-30 45 55 45 of ons te mailen op info@lotsofmusthaves.com. Wil je direct een kattennet voor een raam bestellen?  Als je met Red je Pakketje vóór 23.59 uur een bestelling plaatst, wordt het de volgende dag geleverd voor €5,95 Leveringen met post NL zijn voor Nederlandse adressen gratis. Bestel je vanuit België? Dan betaal je €5,95. Dus ga voor een catproof balkon of raam en koop snel dit ijzersterke gaas in onze webshop!

Anderen bekeken ook:

Modelbouw poppenhuis | Stofkap voor modelbouw | Schilderen op nummer steden