✔ Gratis verzending in Nederland

✔ Verzending naar België €5,95

✔ Levering 1 á 2 werkdagen


Als je een magnetisch krijtbord wilt bestellen, dan kun je terecht bij Lots of Musthaves! Doordat we allerlei verschillende producten aanbieden – van schilderen tot modelbouw – zorgen we ervoor dat iedereen de creatieveling in zichzelf kan uiten. Bekijk zeker eens ons uitgebreide assortiment aan hobbyartikelen.

Wil je graag meer informatie over een magnetisch krijtbord?

Bekijk onze assortiment meteen!


magnetisch krijtbord

Een magnetisch krijtbord bestellen om jouw creaties te laten zien

Door een magnetisch krijtbord te bestellen, creëer je een mooie plek om al jouw mooie creaties aan op te hangen. Heb je bijvoorbeeld mooie Diamond Painting-wenskaarten gemaakt? Hang deze dan op aan het krijtbord en laat aan iedereen jouw creatieve skills zien. Je kunt er niet alleen jouw mooie kaarten aan ophangen, maar met krijt kun je ook nog eens heel creatief zijn op het bord. Een win-win situatie dus!

Plaats een bestelling en ontvang jouw pakket snel in huis

Door een magnetisch krijtbord te bestellen laat je aan iedereen jouw creatieve kant zien! Of je nu de handleiding voor jouw modelbouw poppenhuis duidelijk wilt ophangen of een van jouw mooie creaties aan iedereen wilt tentoonstellen: door een magnetisch krijtbord te bestellen kan het allemaal. Plaats je jouw bestelling vóór 15.00 uur? Dan wordt jouw pakket dezelfde dag nog verzonden. En bestel je voor minimaal €50,- aan producten? Dan betaal je geen verzendkosten.