Maak een eyecatcher van een modelbouw poppenhuis

Hou je van knutselen? Dan gaat je hart vast sneller kloppen van onze Gerdes poppenhuizen. Bekijk onze modelbouw pagina maar eens. Hier vind je allemaal super sfeervolle exemplaren waar je uren knutselplezier van hebt. Bovendien zijn ze mooi om te zien, waardoor jouw modelbouw poppenhuis een echt decoratiestuk wordt. Ontdek daarom snel meer over de royale collectie van Lots of Musthaves met poppenhuizen voor personen vanaf 14 jaar.

Een modelbouw pagina vol met gedetailleerde poppenhuizen

De poppenhuizen van Gerdes zijn rijk aan details. In het bouwpakket vind je een compleet interieur met meubels en gordijnen. Maar ook aan de accessoires van het modelbouw poppenhuis is gedacht: van het bedlampje tot en met het vloerkleed en van de kussens op de bank tot en met het plantje op tafel. Verder kun je onze poppenhuizen afronden met sfeervolle ledverlichting. Alle accessoires zijn realistisch uitgevoerd, waardoor je poppenhuis net echt is.

Kies je ideale modelbouw poppenhuis

Op onze modelbouw pagina vind je de meest uiteenlopende soorten poppenhuizen. Zo kun je voor een minihuis met een zeer warm en modern interieur kiezen. Maar ook zit er een cupcakewinkeltje in ons assortiment. Of ga voor een sfeervol koffiehuis. En wat denk je van een café met alles erop en eraan? Met alle modellen die wij hebben, kun je eindeloos doorgaan met bouwen en zo je eigen buurtje van poppenhuizen maken. De huisjes zijn compleet uitgerust met led-licht, stofkap, een muziekdoosje en lijm. Daarnaast ontvang je gereedschappen zoals een schaar, pincet, meetlat, schroevendraaier en een mesje en een duidelijke Engelse handleiding met afbeeldingen. De handleiding is ook digitaal op te vragen via info@lotsofmusthaves.com  Bij een aantal huisjes worden ook batterijen geleverd.

Koop eenvoudig je poppenhuis online

Wil je nu snel aan de slag met je eigen modelbouw poppenhuis? Bekijk dan direct onze modelbouw pagina en kies jouw favoriet! Als je jouw product vóór 9.00 uur s’ ochtends bestelt, dan wordt het pakket via Instabox dezelfde dag nog verzonden. Als je met Instabox vóór 23.59 uur een bestelling plaatst, wordt het de volgende dag geleverd. Heb je nog vragen over bijvoorbeeld de modelbouwpakketten of de levering? Stel ze dan per e-mail aan info@lotsofmusthaves.com of bel naar 06-30 45 55 45! Zo niet, ga dan eens lekker neuzen in ons royale aanbod aan poppenhuizen die wachten om gebouwd te worden en bestel er één in onze webshop. De modelbouwhuisjes zijn ook geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 14.

Anderen bekeken ook:

Landschap schilderen op nummer | Diamond Painting wenskaarten | Diamond Painting sorteerdoos