✔ Verzending naar België €5,95

✔ Levering 1 á 2 werkdagen

Jouw hart gaat vast sneller kloppen van modelbouw, en al helemaal van een mooi poppenhuis van Gerdes! In onze webshop zal je steeds weer een sfeervol modelbouwpoppenhuis bestellen waar je uren knutselplezier van hebt. Bovendien zijn ze mooi om te zien, waardoor jouw poppenhuis een écht decoratiestuk wordt. Ontdek snel meer over de royale collectie van Lots of Musthaves met poppenhuizen voor personen vanaf veertien jaar. Heb je een mooi modelbouwpoppenhuis gezien die je wilt kopen? Dan kan dit eenvoudig online.

Wil je graag een modelbouw poppenhuis?

Bestel jouw poppenhuisje meteen!

Met modelbouw creëer je een uniek poppenhuis

Als je een modelbouwpoppenhuis gaat kopen, zul je al snel merken dat de poppenhuizen van Gerdes rijk zijn aan details. In het bouwpakket vind je een compleet interieur met meubels en gordijnen. Maar ook aan de accessoires is gedacht: van het bedlampje tot en met het vloerkleed en van de kussens op de bank tot en met het plantje op tafel. Verder kun je onze poppenhuizen afronden met sfeervolle ledverlichting.

 

Met modelbouw creëer je een uniek poppenhuis

In onze webshop zul je altijd een modelbouwpoppenhuis naar wens bestellen. Kies bijvoorbeeld voor miniatuurmodelbouwhuisjes met een zeer warm en modern interieur of ga voor een van de sfeervolle cafés. Met ieder poppenhuis dat wij aanbieden, kun je eindeloos doorgaan met modelbouw en zo je eigen buurtje van poppenhuizen maken. De huisjes zijn compleet uitgerust met led-licht, stofkap, een muziekdoosje en lijm. Daarnaast ontvang je gereedschappen zoals een schaar, pincet, meetlat, schroevendraaier, een mesje en een duidelijke Engelse handleiding met afbeeldingen wanneer je een modelbouwpoppenhuis gaat bestellen in onze webshop.

Een modelbouwpoppenhuis kopen doe je in onze webshop

Wil je nu snel aan de slag met modelbouw en jouw eigen poppenhuis maken? Of wil je een unieke houten en mechanische puzzel in elkaar zetten? Bekijk dan direct onze modelbouw pagina vol poppenhuizen die wachten om gebouwd te worden en bestel er een in onze webshop. Door jouw modelbouwpoppenhuis vóór 15.00 uur te bestellen, wordt het pakket dezelfde dag nog verzonden.