✔ Gratis verzending in Nederland

✔ Verzending naar België €5,95

✔ Levering 1 á 2 werkdagen

Het maken van een modelbouw poppenhuis vereist tijd, geduld en opperste concentratie. Als je jouw project dan eindelijk hebt afgemaakt, dan heb je alle reden om trots te zijn. De meubels staan op hun plek, het bed is opgemaakt en de bloemen staan op tafel; je poppenhuis is een plaatje. Dat wil je natuurlijk heel lang zo houden. Daarom ontvang je een stofkap voor modelbouw bij ieder huisje. Deze beschermt jouw werkstuk op zijn best en dat geeft jou als de creator vast een heel gerustgesteld gevoel.

Heb je stofkap nodig?

Bestel jouw modelbouw huisje met stofkap meteen!

De stofkap: een grote hulp bij het onderhoud

Nu is een stofkap voor een modelbouw niet alleen handig als bescherming van jouw met zorg gebouwde poppenhuis, maar ook voor het onderhoud. Je moet er toch niet aan denken dat je alle mini-meubeltjes en mini-woonaccessoires moet afstoffen? Met een stofkap – die standaard bij ieder modelbouwhuisje wordt geleverd – krijgt stof geen kans en blijft het modelbouw poppenhuis altijd klaar om geshowd te worden. Het enige wat je hoeft te doen, is de stofkap afstoffen. En dat is zo gedaan, dankzij het gladde oppervlak.

Bestel een modelbouwhuisje en ontvang daarbij een mooie stofkap

Om je modelbouw poppenhuis uit onze webshop te showen, hoef je in principe de stofkap niet te verwijderen. Je kunt namelijk door de stofkap voor modelbouw heen kijken. Daardoor staat je poppenhuis ook onder een stofkap decoratief. Binnenlandse bestellingen leveren we gratis. Via Instabox worden bestellingen vóór 23.59 uur uur de volgende dag geleverd  Wil je eerst meer weten? Bel ons dan op 06-30 45 55 45 of mail naar info@lotsofmusthaves.com!

Anderen bekeken ook:

Diamond Painting Italië | Diamond Painting Disney kasteel | Schilderen op nummer op canvas